Nordisk stribe event 2024

Sammen med vores nordiske kolleger inviterer vi til Nordisk Stribe Event 2024. Kom og få sidste nyt om alle typer af maskiner, tilbehør og materialer for at gøre vejmarkeringsarbejdet mere effektivt, ergonomisk - og sjovt! Vi præsenterer og demonstrerer alle anlæg, og du får mulighed for selv at testkøre, male og trykke, dreje og skrue på knapperne. Kort sagt – du kommer helt tæt på!

Alt til vejmarkering

Kom og få sidste nyt om alle typer af maskiner, tilbehør og materialer for at gøre
vejmarkeringsarbejdet mere effektivt, ergonomisk - og sjovt!

Der serveres frokost begge dage mellem kl. 11.00 - 14.00, og derudover afholdes en hyggelig grillaften om onsdagen kl. 18.00-22.00, hvor der bydes på lækker grillbuffet og musikalsk underholdning. Drikkevarer kan købes.

Graco LineLazer til stribemarkering

Deltagende leverandører

Clemco Danmark/Graco viser og demonstrerer blandt andet LineLazere, ThermoLazere, GrindLazere og 2-komponent LineLazere.

Geveko Markings viser deres produktsortiment med alt lige fra almindelig stribemaling, MMA/2-komponentsmaling og skabeloner til brug ved påføring af maling.

RME - Road Marking Equipment viser og demonstrerer deres vejmarkeringslastbiler, termoplastbeholdere og meget andet.

Force Technology viser og demonstrerer deres måleværktøjer til brug ved blandt andet vejstribepåføring og måling af lagtykkelse.

Zirocco demonstrerer deres jet-tørrere til nem og hurtig tørring af overflader, såsom parkeringspladser og veje, forud for markeringsopgaver.

Alt det praktiske

Hvornår

Onsdag den 9. oktober kl. 12.00-22.00
Torsdag den 10. oktober kl. 9.00-14.00

Hvor

Anti-Corrosion Sweden AB
Möbelgatan 6, 43133 Mölndal (Göteborg)m Sverige

Tilmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet af hensyn til forplejning. Tilmeld dig senest den 13. september via QR koden her.

Nordisk stribe event tilmelding

Vil du vide mere om Nordisk Stribe Event 2024?

Hiv fat i vores salgsteam hvis du vil høre nærmere om arrangementet.
Husk, tilmelding foregår via QR koden ovenfor.